Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві по передачі "Аферисти в сітях" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і по роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Крістіни в Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Ось і цього разу Крістіна вирішила поділитися з шанувальниками милими фото зі своїм коханим.

Варто відзначити, що напередодні телеведуча публікувала фото з Розенко з аеропорту Бориспіль, натякаючи на те, то вони кудись летять, але не повідомила куди саме. Так що цілком можливо, що нові фото на її сторінці зроблені вже на прогулянці в закордонному місті. На цих фото, щасливі та закохані Лебідь і Розенко прогулюються вечірнім мегаполісом. На ній червона сукня, поверх якої вона накинула світлий плащ, а Розенко одягнений у чорне пальто.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У підписі до фотографії захоплена Олена-Крістіна написала: "Ой все, у мене просто немає слів! Илркомсврльблрптдлдча". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої. Фоловери почали активно обговорювати "солодку парочку" і бажати їм гарного відпочинку. "Ви такі щирі і справжні. Дуже рада за Вас. Добре відпочити", "Ви такі класні", "Море позитиву. Слів немає така щаслива пара", "Христина, ти прекрасна і дякую тобі за шоу. Воно прекрасно вчить життя", "Яка ж ви все-таки красива пара, радуєте дуже", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.