Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята.

Схоже, у Туреччину Регіна поїхала без чоловіка, тільки з мамою і маленьким сином. А ось її чоловік Влад Топалов приєднався до них пізніше. Напередодні Тодоренко публікувала фотографії без нього, але в цей раз вже з'явилися фото з чоловіком. На фотографіях, які Регіна опублікувала в соцмережі, вона позує разом з Владом в ресторані, куди парочка прийшла на вечерю. На знімках молоді батьки виглядають щасливими, а Регіна ще й хвалиться обжерливістю.

За словами Тодоренко, вони з Владом знайшли на території готелю азіатську кухню і вирушили туди поїсти. Регіна одягла джинси і чорний топ, поверх якого накинула яскравий помаранчевий піджак оверсайз. Волосся вона зібрала в недбалий пучок на маківці, а на її обличчі легкий макіяж. Влад Топалов одягнув у ресторан просту білу сорочку.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фотографій Тодоренко розповіла про відпочинок. "#turkey #weekend @spicehotelbelek. Нарешті азіатський ресторан!!! Аааааааааааааааааааааааааа. Хто б міг подумати, що в Белеку ми знайдемо кльову японську і китайську їжу, ми особливо і не вдавалися в пошуки, просто підняли свої засмагаючі попки, пройшли 150 метрів (в основний корпус готелю) і повечеряли. Наша ледача відпустка продовжується під девізом #ЖОРТУР. А тепер питання знавцям: в якій країні народилися роли у звичному для нас вигляді? #регинатодоренко #регинапутешественница. #spicevillas @spicehotelbelek", - написала телезірка.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.