28-річну співробітницю муніципалітету скандалом звільнили з департаменту Ла-Плата в Аргентині. Як повідомляють іноземні ЗМІ дівчина ще в 2011 році влаштувалася на держслужбу, але незабаром почала продавати в інтернеті свої еротичні фотографії для додаткового заробітку. Але на цьому підробіток не закінчився і Соня Пеллиццари перейшла на новий рівень — зйомка в фільмах для дорослих. Відомо, що займатися контентом для дорослих жінка почала приблизно в 2017 році.


Як розповідає чиновниця, гроші їй потрібні були для оплати житла і навчання в педагогічному університеті, адже зарплата держслужбовця виявилася дуже маленькою.

«Я не соромлюся цього, всі мої близькі знали про те, чим я займаюся, як і мої колеги», – відповіла жінка журналістам під час короткого інтерв'ю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


При цьому за весь період роботи дівчина ні від кого не приховувала чим займається, а у муніципалітеті заявили, що звільнення пов'язане не стільки з фактом такої підробки, а тому, що одне з відео стало вірусним і дуже швидко розлетілося по мережі. Також керівництво вважає, що дівчина стала приділяти додатковій роботі занадто багато часу і не справлялася з основною посадою.

Пеллиццари також зазначила, що ніколи не займалася проституцією, а чоловіки у відео були професійними акторами, які підписали контракт.

Нагадаємо, раніше український олігарх Коломойський заявив, що повернеться в Ураину після інавгурації нового президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надія Савченко дуже хоче очолити міністерство ибороны або міністерство закордонних справ, так як вважає, що буде корисною Володимиру Зеленському.
"Знай.ua" писав, що в Україну з концертом їде скандальна група "Сплін", яка свого часу брала участь у відомому російському пропагандистському фестивалі. У мережі українці масово вимагають заборонити виступ групи, а також підозрюють організаторів Atlas Weekend в антиукраїнській діяльності.