Популярність групи KAZKA набирає все більших обертів. Український колектив з лютого почав гастролювати по світу і вже побував в Португалії, Польщі, Литві, Болгарії, Ізраїлі та інших країнах. Незабаром пісні KAZKA почують жителі США і Канади. Як розповіла “Знай.uа” вокалістка Олександра Зарицька, зараз у групи дуже щільний графік і часу на повноцінний відпочинок практично немає. Але, за словами Саші, у неї є мрія - відправитися в кругосвітню подорож.

“Я обожнюю вивчати світ. Нові країни, міста, вулиці. Нові враження, культури, мови і люди. Поки я дуже кайфую від того, що регулярно подорожую з групою”, - поділилася Олександра.

Співачка зазначила, що з тих країн, де вдалося побувати, особливе враження на неї справив Кіпр.

“Окреме задоволення усвідомлювати, що люди за кордоном приходять на наші концерти. Нещодавно ми повернулися з Кіпру, де після концерту у нас було кілька днів на відпочинок. Це був незабутній вікенд із друзями, повний світанків та заходів. Частіше б!” - додала Зарицька.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Дмитро Мазуряк родом з Буковини. Для нього відпочинок - поїздка в рідні місця.

“Жодну подорож на край світу, в екзотичну країну, в непрохідні джунглі або на Лазурне узбережжя я не проміняю на рідні Карпатські гори. Тільки там я відчуваю себе на своєму місці. Тільки там я по-справжньому відпочиваю душею і тілом, насолоджуюся простором навколо і відновлюю сили”, - розповів Діма “Знай.ua”.

Музикант грає на різних народних інструментах, в колективі його найчастіше можна побачити з сопілкою в руках. Додамо, що народився Діма в селі Іспас Вижницького району Чернівецької області. Він ріс поблизу Карпатських гір.

"Кожен вільний вікенд я збігаю від міського шуму туди. Там мамина смачна їжа, там друзі, свіже повітря і відчуття дому", - зазначив він.

Третій соліст групи KAZKA Микита Будаш зізнався “Знай.ua”, що невибагливий в бажаннях. І на питання про улюблений відпочинок, він відповів з гумором.

"Взагалі, я люблю поспати. Але кого цікавить, що я взагалі люблю? Ось і доводиться вічно подорожувати, ходити на пікніки, в кіно, смачно їсти і так далі. Рятує тільки те, що ми дуже багато гастролюємо, а значить переїжджаємо з місця на місце. Крісло в автобусі - це, звичайно, не двоспальне ліжко, але теж нічого!"- сказав музикант.

Саша Зарицька нагадала, що група активно готується до осіннього сольного концерту в Києві.

“Час повертатися на роботу, адже у нас повним ходом йде запис нового альбому NIRVANA і підготовка до нашого великого сольного концерту в Палаці Спорту 14 листопада. Наступний відпочинок передбачається не скоро, зате попереду нас чекає багато незабутніх зустрічей зі слухачами”, - підсумувала артистка.

Гурт KAZKA

Нагадаємо, раніше відомий український продюсер Юрій Нікітін відверто розповів про дискредитацію KAZKA у Нацвідборі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Юрій Нікітін представив новий молодіжний проект - інтернаціональний дует GRLS.

Також "Знай.uа" писав, що група KAZKA стала подвійними лауреатами національної музичної премії "Золота Жар-птиця 2019".