Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість подалася в шоу-тур містами Німеччини, встигнувши виступити в Берліні, Ганновері, Оснабрюці, Карлсруе, Дюссельдорфі і Аугсбурзі. Так, артистка зібрала кращі моменти концертів в невеликий ролик, виставивши не тільки бекстейджі, але й уривки з подорожі. Варто зазначити, що далі Кароліна вирушила на сцени інших міст Європи, почавши з Монако.

"Thank you Germany! Спасибі всім, хто побував на нашому шоу. ❤️ Спасибі за тепло і любов. #шоудива#тур2019#Germany 🇩🇪", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати, хоч їх думки розділилися: "А що , так можна було - один змонтований ролик за 8 концертів ? 😳🙄", "Дженніфер Лопес повторює😂😂Але все одно молодець!💕", "У мене питання чим це відрізняється від минулого року? По мені так ті ж самі пісні ...... хоч би щось нове придумали", "Розумниця, красуня!", "💋💞💞💞💞💞💞💞💞💞Ви чарівна ДІВА".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.