Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фотоафішу, на якій позує у відвертому образі розпущеної монашки. Афіша свідчить про те, що Аліна оголосила конкурс, головним призом якого стане новенький iPhone XS. На знімку Гросу з'явилася в чорно-білій мантії, яка нагадує вбрання черниць. При цьому на обличчі зірки яскравий макіяж з червоною помадою, яку вона тримає в руці, а волосся зібране ззаду в тугий хвіст. Другою рукою Аліна як би тримає той самий айфон. Також на фото є текст з умовами конкурсу, а більш докладно про нього співачка розповідає в підписі до афіші.

"Хлопці!!! У нас КОНКУРС-СЮРПРИЗ!!! Оскільки #VOVA вже зібрав понад 10 000 000 переглядів в YouTube, ви надихнули мене на створення хвилюючого проекту. Я вирішила запустити конкурс на краще виконання/фан-відео пісні VOVA. ГОЛОВНИЙ ПРИЗ: iPhone XS. Щоб взяти участь у конкурсі потрібно:

1. Записати власний переспів на пісню VOVA.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

2. Викласти відео в соціальних мережах (Instagram) з хештегом #GrosuKonkurs і відзначити мій обліковий запис.

3. Бути підписаним на мене.

Щоб вам було легше, для вас ми створили караоке версію пісні і завантажили на офіційний YouTube канал: https://youtu.be/llRteijq3Kk. Результати: 8 червня", - написала артистка в підписі до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.