Буквально нещодавно розпочалися зйомки популярного українського телепроекту "МастерШеф". Вже відомо, що в новому дев'ятому сезоні суддями стануть відомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво, кондитер Єлизавета Глинська і шеф-кухар Володимир Ярославський.

Так, Ектор Хіменес-Браво залишається незмінним суддею кулінарного шоу, а Єлизавета і Володимир стали учасниками проекту після закінчення зйомок "МастерШеф. Професіонали".

Уже за традицією, з сотень претендентів названі судді відберуть двадцятку найкращих кулінарів-аматорів. Згідно з правилами шоу, їм треба буде пройти понад п'ятдесят індивідуальних і командних конкурсів, щоб потрапити у фінал і поборотися за головний приз проекту і заповітне звання "МастерШеф".

Довгоочікувана прем'єра 9 сезону "МастерШеф" відбудеться в ефірі телеканалу СТБ вже цієї осені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше ми писали про те, що рано чи пізно улюблені шоу і телепрограми зазнають змін. Скоро кардинальні зміни відбудуться на кулінарному шоу "Мастершеф". Його покине одна з суддів - Тетяна Літвинова. Телеведуча заявила, що не варто дуже засмучуватися, адже вона приготувала шанувальникам новий сюрприз.

Нагадаємо, що для шоу "МастерШеф. Професіонали" на телеканалі СТБ судді придумали багато нових конкурсів, тому кулінарні батли стануть ще більш цікавими. Кілька улюблених шанувальниками шоу класичних випробувань вирішили залишити і в цьому сезоні. У випуску учасникам запропонують зіграти в кулінарну монополію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у кожному сезоні "МастерШеф" на каналі СТБ з'явився свій "Король кондитерів". У свій час це були Наталія Левензон, Володимир Троцький і, звичайно, Єлизавета Глинська. Але в сезоні "МастерШеф. Професіонали" не одна, а цілих дві Королеви: Катерина Яблонська та Катерина Пєскова.

Також портал Знай.uа писав, що Ектор Хіменес-Браво, який має власний бізнес, володіє кількома ресторанами, і прекрасно знає, як правильно вести справи, розповів, які несподівані завдання він приготував для учасників шоу "МастерШеф".