Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

І в цей раз Аліна не здивувала свою аудиторію, вона опублікувала фото, на якому позує у цікавому образі. Днями дівчина похвалилася шанувальникам дівочою вечіркою, яку, очевидно, влаштувала відразу ж після заручин з коханим. Нагадаємо, днями Аліна показала фотографії зі своїх заручин, а також похвалилася колечком, яке їй подарував наречений. Тепер же артистка вирішила показати того самого щасливого нареченого, якого вона так ретельно приховувала від громадськості, як виявилося, вже чотири роки.

Однак, не все так просто, і на фотографії видно тільки руку хлопця, який обіймає свою наречену Аліну. Дівчина на фото позує в незвичайному образі, вона ніби зображує переляк або сильне здивування. На ній чорний топік на бретельках, який оголяє зону декольте. Волосся Аліни розпущене і сильно розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж, вона дивиться в камеру витріщеними очима і з відкритим ротом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У підписі до фотографії Аліна Гросу написала: "Direct завалений питанням «хто вкрав моє серце???» Не хвилюйтеся!!! Ви скоро про все довідаєтесь, а поки скажу, що його звуть Олександр і ми, практично, 4 роки разом". Геолокації до цього фото вона не залишила, але можна припустити, що його зроблено у Празі, звідки співачка публікувала і інші фото в останні кілька днів. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати почали активно її обговорювати. Фоловери в захваті від образу Аліни, а інші продовжують обговорювати нареченого і вітати дівчину з заручинами, про які вона повідомила фотографією з каблучкою на безіменному пальці.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.