Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала фотографію своєї бабусі в честь 9 травня і розповіла про її нелегку долю. Так, артистка згадала, що під час війни Лії було всього 15 років, проте вона показала справжню відвагу, а після і до 80 років працювала медпрацівником.

"Моя люба Бабуся ! Моє сонечко ! Мій герой ! Ось, здається, написано працівник тилу і все ось так просто, а в 15 років у життя дівчинки Лії прийшла війна.
В 15 років дівчинка Лія вже рятувала людей, а після і до 80 років працювала медпрацівником. Найрозкішнішою стравою для дітей того часу були картопляні очистки. Це якщо вдавалося знайти. Мені складно уявити, через що ви пройшли. І спасибі Вам за це. Спасибі ВАМ величезне . Спасибі, Бабуля.", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери взялися коментувати: "Аня,ви розумника)))гарні слова:)", "Моя бабуся теж у 16 років воювала,вона була з дит будинку...просто жах,і все@життя прожила з осколком в голові,шкода що її вже немає😭", "Анюта, ви розумниця, дуже правильна, добра, хороша , відкрита❤️👏", "Мурашки... Зараз інші цінності і від цього сумно 😔", "Які очі у людей того часу! Стільки доброти і мужності!😻🤗".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.