Популярна українська телеведуча і зіркова мама Регіна Тодоренко, яка зараз проживає і будує кар'єру в Росії, активно веде свій Instagram-аккаунт і регулярно ділиться з шанувальниками всім, що відбувається в її житті.

Не так давно колишня зірка "Орла і Решки" скаржилася на свою фігуру після вагітності, а цього разу здивувала фоловерів дитячим знімком.

На фотографії, яку Тодоренко опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі, майбутня телеведуча відображена в шкільному віці. В кадрі Регіна позує з букетом червоних троянд і з білими бантами в косичці.

"...Одна на всіх, ми за ціною не постоїмо..." З великим святом", – підписала фотографію Тодоренко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Швидше за все, таким чином телеведуча вирішила привітати шанувальників з Днем перемоги. У той же час користувачі соціальної мережі позитивно відреагували на маленьку Регіну і помітили, що вона "майже не змінилася" з тих пір.

"Яка гарна! За рисами обличчя відразу видно, що це Регіна!", "Яка гарненька!", "Так і хочеться написати, ой як на Регіну Тодоренко в дитинстві схожа", "Майже не змінилася", "Яка була така і залишилась-зовсім не змінилася", – написали в коментарях підписники дівчини.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко виставила яскраве фото з сімейного відпочинку в Туреччині, позуючи біля басейну. Так, артистка залишилася в одному лише блакитному купальнику, засвітивши струнку фігуру після пологів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, опублікувала дуже миле фото з Туреччини, куди вирушила з сином відпочивати на травневі та великодні свята.

Також портал Знай.uа писав, що на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на території популярного турецького готелю Spice Hotel & SPA, де відпочиває. Регіна робить рекламу "корисних" чіпсів, які можна навіть годуючим матерям.