Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Туреччини, куди вирушила відпочивати на травневі та великодні свята.

Схоже в Туреччину Регіна поїхала без чоловіка, тільки з мамою і маленьким сином. А ось її чоловік Влад Топалов приєднався до них пізніше. Напередодні Тодоренко публікувала фотографії без нього, але в цей раз вже з'явилося фото з чоловіком. На фотографії, яку Регіна опублікувала в соцмережі, вона позує разом з Владом, і молоді батьки просто світяться від щастя. Телезірка зробила це фото сама на свій телефон, вона, посміхаючись, дивиться в камеру, а чоловік цілує її в щоку.

На прогулянку на пляж Регіна наділа красивий суцільний купальник небесно-блакитного кольору. Її волосся розпущене, а поверх нього зав'язана смугаста хусточка, на обличчі зірки ні крапельки макіяжу. Її чоловік Влад Топалов позує в білій футболці з текстовим принтом. У нього на голові теж пов'язана яскрава хусточка. Парочка виглядає нереально щасливою. У підписі до фото Регіна Тодоренко розповіла про речі, які тягнула на відпочинок.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"#turkey #weekend @spicehotelbelek. Сімейні подорожі – це окрема графа моєму житті. Якщо раніше можна було взяти з собою купальник і гречку, то тепер у нас 3 валізи підгузників, одноразових пелюшок і плавок для басейну (я просто божевільна заморочена мати, але кажуть, що це скоро мине). В нашому готелі мене заспокоїли і відразу попередили, що тут є все найнеобхідніше: радіоняня, апарат для розігріву пляшечок, дитяче банкове харчування, дитячі сухі суміші, дитячі присипки, ванночки, звичайні підгузники і для плавання в басейні. Загалом, все найпотрібніше для відпочинку з малюком. Як говориться, 2 валізи з плечей", - написала Регіна.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерки. Фанати буквально засипають Регіну компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.