Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість в честь 9 травня виставила серію стареньких чорно-білих фото свого діда, який воював. Так, артистка розповіла, що чоловік все життя жив з ворожою кулею в плечі і запропонувала шанувальникам згадати про подвиги своїх родичів.

"Мій дід воював! Пройшов всю війну, до Праги, все життя жив з ворожою кулею в плечі! І дуже шанував і любив цей день! Згадаю його сьогодні тут ! І ви своїх згадайте! Адже все не даремно! Спасибі їм!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Чоловіки тих часів як боги❤️❤️❤️❤️ дуже красиві були,сильні і розумні👏👏👏", "Мені здається Ви Оля , схожі на діда ❤️❤️❤️🌈🌈🌈", "Очі схожі", "Очима на діда схожа )", "Тепер зрозуміло звідки такі шикарні ноги 😍", "Тепер зрозуміло чиї у Вас очі! ☺️", "
Ви, Ольга, дуже на нього схожі) , така ж красива і світла)".

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.