Відомий український ведучий Сергій Притула виклав на своїй сторінці в Instagram новий знімок, на якому представлено його новий образ.

На фото Притула цілком виголений, адже до цього його з легкістю дізнавалися завдяки акуратній борідці.

Ведучий стоїть на тлі плаката мультика, який зовсім скоро вийде в прокат. Знаменитість, не приховуючи радості, каже, що зайнявся озвученням української версії головного героя мультфільму.

"Ну що… скучили за Сніжком?!! Озвучив улюбленого кроля в 2-ій частині "Секретів домашніх тварин"! Буде смішно, гарантую! Давайте в кінотеатри з 30.05!", — говорить підпис фото.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати шоумена не пройшли повз і почали коментувати знімок. Деякі зазначили, що Притула сильно помолодшав:

«Тобі виголеним краще», «Хочеться потрапити на концерт Вар'яти в Чернігові, але не знаю, як це зробити після захисту диплома 31 травня. Після стресової виснажливої тяганини в універі в першій половині дня йти рвати живіт від сміху увечері буде занадто для організму живої людини:)»

«Сергій, чому більше немає програми «Хто Зверху?», «Нарешті, дуже сподобалася перша частина», «Варнава теж кого озвучувала?», «Оооо! Притула без бороди, як ніби помолодшав! Але з бородою було прикольніше», «Класна морквина у вас!», «Дуже хотіла піти на цей мультфільм, а тепер, коли дізналася, що кролика озвучує Притула…Гріх не піти!», «Молодець, гордість України)», «Без бороди дупка))», «Схожий», «Без бороди років на 5 помолодшали!)», «Сходжу, головне, щоб знову не замінували кінотеатр», — коментували фанати знімок Притули.

Варто нагадати, що Відомий телеведучий і гуморист Сергій Притула поділився з шанувальниками зворушливою історією про свого дідуся, який воював на фронтах Другої світової війни.

Нагадаємо, Сергій Притула озвучив персонажа легендарного мультика

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Притула показав улюблене місто

Також "Знай.ua" писав про те, що Притула показав, що робить у ванній заради коханої жінки