Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшов відомий російський артист Сергій Лазарєв.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у Сергія, але в кадрі дуже часто з'являється чоловік Регіни Влад Топалов, який свого часу співав у дуеті разом з Лазарєвим. Треба сказати, що Сергій Лазарєв став першим чоловіком у шоу "П'ятниця з Регіною", адже раніше Тодоренко запрошувала тільки успішних дівчат і жінок. Також варто відзначити, що телеведуча добре причепурилася перед зустріччю з Лазарєвим. Якщо зазвичай з жінками вона з'являється в кадрі в затишному домашньому одязі і в м'яких тапочках, то на зустріч зі співаком вона гарно вбралася і навіть взула туфлі на шпильках.

"Хлопці! Сьогоднішній випуск «П'ятниці з Регіною» @prtshow просто вогонь! Вперше гостем мого шоу став чоловік! І не просто чоловік, а відомий співак, тато і, можливо, переможець Євробачення 2019 – Сергій Лазарєв @lazarevsergey! Ми поговорили з Сергієм про його головних конкурентів на Євробаченні, про повернення "Smash!", про те, чому він відмовився від пісень англійською мовою і, звичайно ж, про сина! Всі подробиці в новому випуску! Посилання, як правило, в профілі! А поки ви дивитеся шоу, @lazarevsergey вже в Ізраїлі і готується представити Росію на Євробаченні!", - написала Регіна у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.