Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Як повідомлялося, днями дівчина похвалилася шанувальникам дівочою вечіркою, яку, очевидно, влаштувала відразу ж після заручин з коханим. Нагадаємо, днями Аліна показала фотографії зі своїх заручин, а також похвалилася колечком, яке їй подарував наречений. Тепер же артистка вирішила показати того самого щасливого нареченого, якого вона так ретельно приховувала від громадськості, як виявилося, вже чотири роки.

Але в цей раз показала фото, на якому позує одна, мабуть, і знімок зробила сама на телефон. Аліна трохи сумна і пильно дивиться в камеру, приклавши руку до щоки. На ній чорно-біла картата блузка, волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. у підписі до фотографії Аліна Гросу написала милий вірш, а також повідомила, що "А я знову відчалюю… і вже шалено сумую".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Не отпускай меня, не время нам прощаться,
Часы разлуки, хоть на миг останови.
Так хочется тобой мне наслаждаться,
В плену тонуть неистовой любви.
Не отпускай меня, развей мои печали.
Ушедшие мгновенья не забудь
Хочу чтобы часы вдруг замолчали,
Хочу, хоть на минуту всё вернуть.
Не отпускай меня, под стук колес тревожный...
Со временем бескрайнего пути...
Верни меня, ведь все ещё возможно.
Не брось, не забывай...не отпусти".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.