Ведучий Нового каналу Олександр Педан поділився з Машою Єфросиніною секретом міцного шлюбу.

"Один мій друг якось висловив дуже важливу тезу", - говорить Педан.

Гуморист, блогер Олександр Педан
Гуморист, блогер Олександр Педан

"Для створення правильної сім'ї необхідні лише дві речі. Чоловік повинен хотіти свою дружину. А жінка повинна хотіти мати від нього дітей. Всі! Це запорука успіху сімейних відносин. Якщо говорити про близькість… Я хочу мою дружину через 15 років, як в перший раз! Я її так люблю! І у нас є цей вогонь! Благо, ще з'явився Марік, діти 35 – це такий кайф, це так зближує!", - додає провідний.

За його словами, усамітнитися для них – це не проблема, навіть якщо вони вибираються в подорожі зі своїми близькими.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ми намагаємося іноді відпочивати разом без нікого, – додав Педан, – але це не головне. Часто подорожуємо з нашими друзями, у них дочка – однолітка Лери. На відпочинку ми намагаємося, щоб діти жили в окремому номері, а ми з дружиною – в окремому. Ну, ти розумієш…"

Педан познайомився з майбутньою дружиною, коли їм було по 15 років.

"Але спочатку я став зустрічатися з її подружкою", – визнається Педан.

"А у Інни був якийсь хлопець постарше. Знову ми побачилися, коли я вже вчився в університеті. Вона працювала там на ксероксі. Всі знають, які до нього черги в університеті?! Так от, Інна мені нишком, позачергово, «ксерила» безкоштовно. Згадуючи ті дні, вона каже: «Боже, ти був вічно голодний, «підпилий», тебе хотілося нагодувати, помити й одягнути. Пам'ятаю, вона підгодовувала мене булочками. І переживала, що я застуджуся взимку в підстріленою курточці", - підсумовує ведучий.

Нагадаємо, Безсоромна Сєдокова зайнялася улюбленою справою прямо в ліфті

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Травесті-діва Монро заткнула Волочкову за пояс

Також "Знай.ua" писав про те, що Влад Яма насмішив мережу своїм пухнастиком