Популярна народна артистка України Ольга Сумська так само, як і багато знаменитостей, активно веде свою сторінку в Instagram, де регулярно публікує останні новини зі свого творчого та повсякденного життя. Нещодавно знаменита актриса порадувала своїх підписчиків яскравими світлинами зі своїми дочками.

Судячи по сторінці у соціальній мережі, Ольга нерідко проводить час зі своїми дітьми. Старша дочка, 28-річна Антоніна, з'явилася від першого шлюбу артистки з Анатолієм Паперним – дівчина живе і працює в Росії. З молодшою, 17-річною Ганною, Сумська бачиться постійно – дівчина народилася у шлюбі з актором Віталієм Борисюком. В цей раз у них вийшло зібратися всім разом для спільної фотосесії. Судячи з фотографій, молодша донька народної артистки була не в захваті від того, що відбувається.

Ольга Сумська

Ольга Сумська підписала знімки так: "Творчий, яскравий день разом з доцями! Мої чарівні Тоня і Аня. Зйомка для улюбленого журналу! Вже скоро!". Шанувальники знаменитості не залишилися осторонь і почали коментувати публікацію: "Неземні красуні", "Усі красуні. У красивої мами, гарні дочки. Захоплююся вами усіма. Так тримати", "Донька гарна. Схожа на вас Олю. А ві еталон краси", "Тоня, просто красуня, вся в матусю".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ольга Сумська шкодує про те, що раніше приділяла своїм дочкам мало часу, і тепер щосили намагається надолужити втрачене, про що свідчать знімки на її сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Кравець вже багато років працює над комедійними номерами в команді "кварталівців". І, незважаючи на свій щільний графік з постійними гастролями, концертами і участю в різних комедійних шоу, 42-річна актриса встигає приділяти увагу зовнішньому вигляду.

Також "Знай.uа" писав, що новина про весілля української співачки Насті Каменських і продюсера Потапа викликала величезний інтерес і бурхливе обговорення в мережі. А ЗМІ, посилаючись на анонімних інсайдерів, вже назвали дату весілля зіркової пари.