Співачка поділилася унікальним знімком з відпочинку на своїй сторінці в Іnstagram. Ольга Горбачова опублікувала у своєму мікроблозі фото з відпочинку. На знімку виконавиця демонструє свою фігуру в блакитному бікіні. Зірка написала, що їй дуже подобається тренуватись під власну музику і слова із пісні "я могу все" її неабияк мотивують.

"Ніколи нічим не займалася під власні пісні😂 Але після коментів, як круто тренуватися і бігати під #хорошиеновости ,- спробувала! Працює!! І дуже круто!! Слова #ямогувсе мотивируют, як ніщо інше, на 15-му віджиманні або 30-му присіданні п'ятого підходу низхідній тренування 😆👍🏻💪🏻 ", - підписала фото Горбачова.

Шанувальники знаменитості засипали її позитивними коментарями: "У вас фігура як у деФченки 20 річної👍🙃😉", " У мене вона дуже часто грає, а Оля Оля взагалі постійно)", " Класний купальник!", "Красуня 👍👍👍 мати двох дітей👍👍👍👍👍Ви мега!!!!!", "Ви струнка і красива дівчина. 😊", " 00% класно в залі слухати.👌 Я її слухала нон-стопом, перед тим лягати в лікарню на операцію. Заспокійливий діяла і додавала впевненості та сили все перенести".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Знаменитість полюбляє тішити своїх шанувальників "свіжими" світлинами зі свого особистого життя. І як результат завжди отримує масу похвали і море компліментів.

Нагадаємо, Ольга Горбачова в новому образі зводить фанатів з розуму. Ольга Горбачова вийшла у світ у блискучій сукні в підлогу з розкішним квітковим принтом. Свій модний лук знаменитість доповнила хусткою у волоссі.

Фотографією Горбачова поділилася на сторінці в соцмережі. На фото Ольга позує зі своїм чоловіком.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Горбачова підкорила мережу досконалим тілом: навіть якщо вам трохи за 40, є надія бути трохи за 30.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Єфросиніна прийшла на вечірку в розкішному платті.