Старша донька популярної співачки Олі Полякової Маша активно веде сторінку в Instagram, куди постійно публікує свіжі знімки і відео, чим радує своїх численних шанувальників. Вона викликає у них щирі радісні емоції цікавими фотографіями з душу або ж вражає яскравими світлинами зі своїм хлопцем в Єгипті. Остання публікація юної блогерши на її сторінці в соціальній мережі свідчить про те, що вона вже повернулася з відпочинку в Африці і цілком зайнята проведенням часу на свіжому повітрі за межами міста.

Дівчинка виклала привабливий знімок в стильному зеленому костюмі в смужку, який складається з просторих штанів і сорочки. Марія стоїть на вулиці на тлі дерев'яного котеджу і нюхає троянду, яку тримає в руці. Дочка Ольги Полякової підписала знімок: "Ви раді сонячним дням? А за костюм дякую, дуже добре сидить і прекрасна якість". Ще на одному фото вона тримає в роті квітки кульбаб.

Маша Полякова

Підписчики дівчинки по достоїнству оцінили її фотографії і залишили під ними безліч приємних коментарів: "Мамина копія", "Адуванчики смачні?", "Лісова мавка", "Дуже красива, дуже)) всю зиму чекала весни і літа", "головне, щоб костюмчик сидів...", "У нас поки йде дощ((((Машуль дуже прикольні фотки".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментарі

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Ольга Сумська шкодує про те, що раніше приділяла своїм дочкам мало часу, і тепер щосили намагається надолужити втрачене, про що свідчать знімки на її сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Кравець вже багато років працює над комедійними номерами в команді "кварталівців". І, незважаючи на свій щільний графік з постійними гастролями, концертами і участю в різних комедійних шоу, 42-річна актриса встигає приділяти увагу зовнішньому вигляду.

Також "Знай.uа" писав, що новина про весілля української співачки Насті Каменських і продюсера Потапа викликала величезний інтерес і бурхливе обговорення в мережі. А ЗМІ, посилаючись на анонімних інсайдерів, вже назвали дату весілля зіркової пари.