Відома українська пспівачка, акторка та сек-символ країни Даша Астаф'єва постійно тішить шанувальників новими знімками з життя і різних фотосетов.

На цей раз Даша в Instagram поділилася відео тренування з спортзалу, в якому показала, як треба ретельно займатися. За словами самої Даші, зараз вона незадоволена собою так як поправилася на п'ять кілограм і тепер їй просто треба прийти в стару форму, пише "Політека".

"@krasyuk_13_yury творить чудеса) На тренування як на свято!", – підписала своє нове відео зірка.

Користувачі мережі відразу ж взялися коментувати побачене: "Яка ж ти молодець!", "Мотиватор улюблений", "ааа, клас, це ж для мене", "Всі вправи такі грамотні але як же важко нам панночкам з формами зробити так щоб переважали хоч трохи м'язи, а не пишні форми від природи".

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими зйомками, позуючи абсолютно голою і виставивши напоказ розкішні сідниці. Так, артистка прикрилася чорною накидкою, що нагадує крила птаха і пораділа, що наступної зими можна ще довго чекати.

Варто нагадати, що популярна українська співачка, акторка та секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя та різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео, на якому наполегливо тренується в спортзалі. Так, артистка зізналася, що погладшала на цілих 5 кілограмів, після чого показала кілька улюблених дієвих вправ.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала камері ідеальні форми: білизна і пір'я.

Як повідомляв Знай.uа скандальний ALEKSEEV вперше розповів про роман з солісткою "ВІА Гри".

Знай.uа писав, відома співачка показала в мережі, як працює на городі: і сина підключила.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще