Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала чорно-білу концертну фотографію, яка відрізняється своєю відвертістю. На знімку, який з'явився в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі і незвичайній позі. Зроблено це фото, мабуть, на сцені, Лобода на ньому з'явилася в коротенькій золотистій сукні з пишними рукавами. На голові у зірки кепочка, яка є частиною цього наряду, її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж, вона стоїть з відкритим ротом. В одній руці вона тримає мікрофон, а другою – якусь палицю. Треба сказати, що в цьому вбранні Світлана вже виходила на сцену.

З підпису до фотографії стає ясно, що концерт Світлани планувався в Мінську, і він вже відбувся, про що вона повідомила іншими фотографіями з виступу. У підписі до світлини Лобода пообіцяла, що буде жарко. "Мінськ. Смію вас запевнити, що буде 🔥🔥 #стадионДинамо #сегодня". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати цю та інші сценічні фотографії Лободи, її вбрання і концерт. Одні засипають Світлану компліментами, а інші радять бути скромнішою, деякі також дякують співачку за концерт в Мінську.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.