Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських і закордонних містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує разом з дочкою, а в підписі до нього привітала жінок з Днем матері.

На фото, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у світлому літньому образі. Артистка одягнена в блакитний топік на бретельках, вона обіймає доньку двома руками і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. Волосся Лорак розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. Дівчинка одягнена в білу блузку, вона теж з розпущеним волоссям і посміхається в камеру.

У підписі до фотографії Ані Лорак привітала жінок і дітей зі святом. "З Днем Матері! Нехай всі діти на планеті Земля будуть кохані і здорові – це і є щастя матусь!", - написала співачка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як швидко летить час! Сонечці вже майже 8", "Зі святом, Кароліна. Здоров'я і щастя вам, вашій матусі і, звичайно ж, принцесі Софії", "Зі святом! Великого щастя вам, дівчатка", "Два янголятка! Зі святом!", "Зі святом. Нехай Софійка росте здоровою і щасливою дівчинкою, радує маму своїми успіхами", "Які ви милі!", "Чекаємо фото з Лазарєвим", "Красуні, вітаю вас", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.