Відомий російський шоумен, чоловік Алли Пугачової і телеведучий Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram вельми дивне відео, в якому показав, який він дачник-огородник.

сьогодні на господарстві! Пиляю! Ріжу! Вимітаю! Пузо у мене на відео як у п'янички Тора в останніх Месниках. Зате робота кипить. Коротше, я прямо дачник, прям підмосковник" - написав Галкін під відео.

"Покажи людям, скільки я вже наламав дров... Якщо не я, то ніхто нічим не займається... Всі думають, що я тут сиджу в замку, а я пашу... У мене видно лейбл трусів? Це незапланована реклама... Я відчуваю себе Халком." - ділиться у відео шоумен з таємничою жінкою за кадром.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

У коментарях його шанувальники з радістю висловлюють свою думку про такий ролик:
"Коротше, геніальний у всьому", "Живіть довго і щасливо у своєму замку з прекрасною принцесою Аллою!", "А що за голос за кадром?", "Зробили щеплення від кліщів, вони як раз в кущах", "А чий голос за кадром?", "Моє захоплення! У замку жити може кожен", "Я подумала ховаєшся в кущах", "Коли була не запланована реклама трусів, я дуже переживала за оголене тіло і кропиву ліворуч.", "А потім прийшли робітники і доробили?", "Молодець! А хто знімає?"

Варто відзначити, що не так давно Примадонна засліпила Мережа соим прекрасним зовнішнім виглядом. Аллу Борисівну тепер без тіні сумніву можна назвати ровесницею Максима Галкіна.