Скандал розгорівся навколо російського шоу "Голос. Діти" де за підсумками глядацького голосування перемогла дочка відомої співачки Алсу Мікеллі. Користувачі вимагають перерахунку голосів і Перший канал пішов на поступки і заявив про майбутньої перевірки.

Однак скандал втрутився чоловік Алсу, бізнесмен, який заявив, що дівчинка піддається жорсткій цькування вже кілька тижнів. Він попросив засекретити результати голосування, які назвали сфальсифікованими.

"На його думку, публікація результатів розслідування — лише додатково приверне увагу до цієї вже пішла темі", - повідомляють інсайдери.

Ян Абрамов звернувся до представників компанії Talpa Media Holdings з Нідерландів, яка є власником "Голоси" зі скаргою про те, що його сім'я піддається цькуванню після того, як його дочка перемогла на шоу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бізнесмен переживає за свою дочку і за те, що весь цей негатив, який оточив дівчинку, може негативно позначитися на її психічне здоров'я. Крім того, якщо результати будуть оприлюднені, це приверне зайву увагу до ситуації, яка, на його погляд, вже віджила себе.

Скандал навколо перемоги Микеллы Абрамової в шоу "Голос. Діти" не вщухає вже третій тиждень. Відразу після оголошення результатів у Мережі з'явилися коментарі хейтеров, які були здивовані першим місцем дочки Алсу і тим, що вона набрала 56,5% голосів.

При цьому російський Перший канал залучив для розслідування перевірки вірогідною підтасовки результатів голосування фіналу шоу "Голос. Діти" компанії Group-IB, яка є партнером Інтерполу та Європолу.

Нагадаємо, співачці Алсу нанесли ще один удар, відразу після скандалу з дочкою.

Як повідомляв Знай. ua, інтерпол взявся за шоу "Голос. Діти".

Знай. ua писав, що Лободі довелося з ганьбою закінчити кар'єру.