Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним відео з Мальдів, вирішивши потанцювати разом з аніматорами вечірнього шоу в готелі. Так, артистка в коротенькій сукні потопталася на місці, потім закрутилася, а потім і взагалі спробувала повторити рухи за танцюристом, проте виглядала не зовсім тверезою.

"Мальдівський dance!💃🏼 Snde!💃🏼", - лаконічно підписала Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, адже побоялася нарватся на критику з боку фоловерів. Варто зазначити, що хоч Анастасія і прилетіла на Мальдіви зовсім нещодавно, вже встигла шокувати масою фото в купальнику і коротеньких сукнях, ховаючись за кущами і виставляючи напоказ суперечливу фігуру. Також знаменитість зізналася, що відпочиває з коханцем, однак його так ніхто не бачив.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.