Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав у Сторіс коротеньке відео, на якому зобразив кохану дружину у їхньому розкішному особняку. Так, артистка сиділа на солом'яному білому кріслі в коротенькій сукні і накидці, зібравши волосся в пишний пучок. Втім, через те що Примадонна лише бовтала ногами шанувальники помилково вирішили, що у неї проблеми зі здоров'ям. Багато хто також не впізнав кохану Галкіна, зазначивши, що вона сильно помолодшала.

"Сама весна... 🌿
[ stories by - @maxgalkinru ]", - підписано на фан-сторінці Пугачової. Фолловери не пройшли повз: "Вона не ходить вже?", "Не схоже на Аллу", "Це не Алла, зовсім не схожа!", "Ніжки ніжки🔥❤✨", "Все по домашньому - красиво 😍, поруч коханий чоловік , сім'я просто відпочиває !!!", "Талановита і красива пара! Щастя і любові!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще