Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетними кадрами з мамою Світланою, починаючи з раннього дитинства і закінчуючи абсолютно новими знімками. Таким чином артистка ласкаво привітала найріднішу жінку з Днем матері, який прийнято відзначати 12 травня.

"З Днем матері!!! Цінуйте , любіть, телефонуйте, говоріть, як можна частіше!!! Поки вони поруч! Мамуля обожнюю!!! @svitusyapolyakova", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "У вас дуже гарна мама.", "Дуже красива мама у вас🌷", "Ваша мама-ульот!Красуня!", "А, ну тепер все зрозуміло, звідки така краса!", "Йдуть роки, а Оля з мамою тільки гарнішають😍Шалено красиві 💕", "Красунечки🤗", "У прекрасної мами прекрасна дочка@polyakovamusic !", "Дуже красива мама!!!!", "Розумниця ти Ольга!. Твоя матуся пишається тобою! Гідна любові доця", "Красиві! Оля, ви побільше фото викладайте вас з юності..Так цікаво❤".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.