Скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії, откикнулась на естафету інший артисти - Валерії. І опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram три речі, які її здивували за останній рік. У ході цього "флешмобу" з'ясувалися деякі цікаві подробиці з життя артистки. Наприклад, що вона поки не намагалася жити на пенсію, яку отримує, так як накопичує її.

Лоліта Мілявська, співачка
Лоліта Мілявська, співачка

"Звичайно, я привітала себе з пенсією в 21 тисячу! Чекала 7-8! Але пронесло! Ще не пробувала жити на ці гроші, збираю окремо. З чоловіком почали читати одне одному перед сном. Як в дитинстві, напевно, виглядає. Але дуже заспокоює нерви! Він мені Ципкіна, я йому Бабеля. Ципкін легкий та іронічний пітерець. Бабель легкий і багатогранний одесит. Слухаю «Бед бой» Біллі Айліш. Чіпляє свіжість, але пригнічує недорікуватість в інтерв'ю. Але це проходить, я про недорікуватість) дівчинка явно прийшла надовго. Не стану Вам нав'язувати нічого з того, що мені припало до смаку, але передати естафету комусь треба! Я б коханому Невзорову передала, але у нього навряд чи є така потужна Зброя, як Instagram. Та й навряд чи він знає, що я є" - написала співачка.

В коментарях на співачку звалився не тільки шквал захоплення, але і критики:
"Здивувало, що ви, Лола, вже отримуєте пенсію.", "Ви слухаєте Біллі? Класно. Обожнюю її", "Оооо , непогана пенсія , однак", "Про пенсію не нафантазувала?", "Так ви багата пенсіонерка", "А що? Крута пенсія! Спробуйте прожити на 7 - 8".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Раніше Знай.uа повідомляв, після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Зазначається, що їй стало погано.
Також портал Знай.uа писав, скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.