Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала гаряче відео, на якому позує в купальниках.

Як виявилося, відомий російський бренд купальників запросив Регіну знятися в їх рекламі. Для цього Тодоренко літала в Дубай, куди вперше взяла з собою маленького сина. Як відомо, дитину Тодоренко народила в грудні минулого року, а вже в березні вона знялася у такій відвертій рекламі. У ролику Регіна з'являється в різних купальниках – і суцільних і навіть бікіні, а також вона приміряла різні аксесуари. Як видно, телезірка швидко повернулася у форму після пологів і відчуває себе цілком упевнено в таких спокусливих образах.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про купальники. "Я готова не брати з собою на відпочинок майки, шорти, сукні, лише б купальники були! І чим більше, тим краще! А купальники з нової колекції Calzedonia @calzedonia такі круті і привабливі, як цукерки, що хочеться з'їсти! Тому, дівчатка, у всіх магазинах бренду і на сайті calzedonia.ru вибирайте собі купальник, беріть панаму, паспорт і рюкзак – і вперед у подорож на моря! І вам більше нічого не потрібно! #calzedonia #calzedoniarussia #italianbeachwear. Mua&hair – @yanabuzychkina Style – @alisaboha. Video – @maximmurochkin", - написала телезірка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної телеведучої і блогерки, фанати буквально засипають Регіну компліментами в коментарях до відео.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.