Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Цього разу артистка опублікувала у своєму Instagram фото, яким анонсувала новий влог на своєму каналі в YouTube. Так, у новому ролику Надя розповіла про те, як відсвяткувала День народження в Амстердамі і Парижі. На чорно-білому знімку Дорофєєва з'явилася в яскравому літньому образі. Для фотосесії в Амстердамі Надя наділа широкі джинси і білу майку, яка оголила витончену спину співачки. Волосся зірки зібране у недбалу зачіску і розпатлане вітром, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Надя Дорофєєва розповіла про новий влог. "Влог про те, як я відзначила свій День Народження і які круті у мене друзі! @ammdance @leokolos @borodina @vladimirdantes @alina_krasieva @kedrilius @kedrenovskaya. Посилання в описі профілю і сторіс", - написала співачка. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фани в захваті від образу Наді, співачку засипають компліментами в коментарях, а також деякі запитують про влог.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Я дочекалася, не дарма молилася щодня", "Вже подивилася! Супер", "Всі так шалено красиві", "Влог просто вишка! Так класно бачити, яка ти щаслива. Всі емоції тільки що пережила разом з тобою", "Вже біжу дивитися", "Шалено крутий влог, чекала його саме сьогодні", "Ми дуже чекали", "Влог шалено крутий", "Надюша, я тебе люблю", "На протязі всього влога усмішка з обличчя не сходила, тепер рот болить", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.