Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи на тлі зеленої стіни в червоно-синьому пончо, світлій водолазці і джинсах. Так, артистка вирішила прорекламувати клініку, де в разі чого лікує маленького сина Майкла, однак шанувальники помітили, як погарнішала молода мама.

"Друзі, уже майже півроку наше сімейство обслуговується в Клініці. Сміливо можу вам радити цих добрих професіоналів своєї справи! Справжні феї 🧚‍♀️ лікування беруть кров з пальчика так, що дитина жодного разу не заплакала 😃, за що я дуже вдячна. А ще прямо вдома можна зробити узд, всі важливі обстеження в перший місяць народження дитини. Загалом, ті , у кого є дітки або ось-ось з'являться малюк , зверніть увагу!", - порадила Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Класно виглядаєте 🌞 Така сонячна☀️☀️☀️😉", "Красуня 👍🌸", "Ти класна🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Красуня 💖", "Це щось новеньке молодець успіхів.💕💕😘😘💖😍", "Красоточка!💕💕🔥🔥😘😘", "@reginatodorenko ви дуже гарна😍".

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.