Популярна актриса, виконавиця головної ролі у відомому серіалі "Свати" Анна Кошмал показу шанувальникам, як виглядає без макіяжу.

Відповідне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передає Clutch.

Актриса позує на тлі морського пейзажу. На ній - сарафан блакитного кольору на брительках і милий капелюшок.

Глядачі популярного серіалу звикли бачити «Женю» нафарбованою, але на цьому фото вона виглядає куди краще, відзначають її шанувальники: «Як можна бути настільки красивою?», «красоточка на відпочинку», «Дуже красива і мила!», «З часів «Сватів» дуже змінилася в кращу сторону», «Така природна краса», «Природна, красива, приємна», «дуже приємна і талановита дівчина».

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, відомий актор Федір Добронравов, який переніс інсульт, з'явився на прем'єрі фільму режисера Сергія Саркісова "На Париж!". Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що в березні цього року 57-річний актор Федір Добронравов не зміг вийти на сцену під час однієї з вистав. Глядачам пояснили, що актор погано себе почуває. Шанувальники відразу ж захвилювалися, адже нещодавно він переніс інсульт.

Сам Добронравов розповів, що проходив тільки планове обстеження. Однак на червоній доріжці, коли актор відвідав прем'єру фільму "Париж" шанувальники звернули увагу на його зовнішній вигляд, він значно постарів і змарнів.

актори серіалу "Свати"
актори серіалу "Свати"

Раніше ми писали, що окружний адміністративний суд Києва виніс рішення у справі заборони телесеріалу "Свати". Відтепер в Україні дозволили показ цього серіалу. Позов до суду подали ТОВ "Телерадіокомпанія" студія 1+1" і ТОВ "Киноквартал".

"Зокрема, суд визнав протиправними дії Служби безпеки з підготовки довідки про наявність підстав для прийняття постанови про заборону на в'їзд громадянину РФ Федору Добронравову і скасував відповідну постанову", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Знай.uа", команда "Млеко" (Дніпро) виступила на "Лізі сміху-4" зі своїм тренером, зіркою серіалу "Слуга народу" , народним артистом України Станіславом Бокланом. І, треба сказати, їхній виступ справив враження на глядачів.

Також "Знай.uа" писав, що 25 квітня міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс в Києві зустрівся з обраним українським президентом Володимиром Зеленським. Литовське видання взяло інтерв'ю у обраного президента Володимира Зеленського.