Відома українська співачка Анна Сєдокова - рідкісний гість у Києві. Але заради важливого заходу зірка прилетіла на батьківщину - вона виступила в одному з київських ресторанів Миколи Тищенка, з яким у дружніх стосунках не один рік. Захід пройшов в центрі столиці 15 травня і мав яскраву назву "Бал квітів від Миколи Тищенка".

Журналісти "Знай.ua" також побували на заході.

Господар вечора особисто вітав гостей на вході, з кожним спілкувався і запрошував в зал. Пізніше до нього приєдналася його дружина - Алла Барановська.

Микола Тищенко з дружиною

Кожен гість міг зробити кілька знімків в неймовірно розкішних фотозонах, які обладнали спеціально для балу. Всюди було безліч цікавих декорацій і квітів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Микола Тищенко, Катя Осадча та Алла Барановська

Протягом вечора в ресторані були помічені багато українських знаменитостей: Катя Осадча, Еріка Герцег, Леся Нікітюк, ROZDEN, Вадим Мічковський (Дядя Жора), Andre Tan та інші.

Ведучими свята були Тетяна Терехова і господар вечора – ресторатор та телеведучий Микола Тищенко.

У рамках заходу пройшла церемонія нагородження "Найуспішніша жінка року", за звання кращої з кращих боролися десятки українок.

Відкрили захід епатажні дівчата з шоу-балету FACEFACTORY, вони виконали майстерний танець в оригінальному образі.

Першою нагороду отримала Лілія Ребрик, як "Мама року", другою - Анастасія Кожевнікова в номінації "Дебют року".

"Добре, що "Маму року" ви запустили першою номінацією, тому що мама повинна встигнути скрізь. Мені здається, що у справжньої сучасної української мами з народженням дитини з'являється додаткова година, та, якої нам так не вистачає в сучасному житті, коли у нас немає дітей ", - сказала зі сцени Ребрик.

Зазначимо, що для Кожевнікової, яка пішла у сольне плавання з "ВІА Гри", - це перша нагорода. Отримавши статуетку, дівчину запросили заспівати на сцені.

Також заповітні статуетки у своїх номінаціях отримали:

Актриса року - Дарина Трегубова

Дизайнер року - Катя Сільченко

Співачка року – NK (Настя Каменських)

Ведуча року - Леся Нікітюк

Блогер року - Таня Парфільєва

Балерина року - Катерина Кухар

Fashion-фотограф року - Анна Гольцберг

It-girl року - Тетяна Терехова

Місс Україна - Леоніла Гузь

PR менеджер року - Юла

DJ року - Nana

Соціальний діяч року - Маша Єфросиніна "Твоя опора"

Дебют року - Анастасія Кожевникова

Група десятиліття – TamerlanAlena

Амбасадор краси нації – Вікторія Кіосе

У перерві між врученням нагород на сцені виступали зірки українського шоу-бізнесу. Для глядачів співали: Артем Пивоваров, TamerlanAlena, Олександр Кривошапко, KISHE, DJ NANA, СолоХа, SELFY, FACEFACTORY.

Хедлайнером вечора була українська співачка, що живе і виступає в Росії, Анна Сєдокова. Виступ артистки нікого не залишив байдужим. Гості танцювали і насолоджувалися гарною музикою.

Гості вечора активно діляться своїми враженнями в соцмережах, звучать лише захоплені коментарі.

Нагадаємо, в Міжнародний день матері Анна Сєдокова показала зворушливі й ніжні відео зі своїми дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сєдокова покликала шанувальників побавити собак, вона анонсувала благодійну акцію в Москві.