Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дуже зворушливе відео з дітьми: старшою 14-річною донькою Аліною і маленьким 2-річним сином Гектором. Так, артистка зняла ніжний момент, на якому братик цілує свою сестричку і привітала всіх матусь з Днем матері, який відзначають 12 травня. Варто зазначити, що Анна - мама трьох дітей, однак 7-річну Моніку показувати шанувальникам не може через судову заборону, адже ще нещодавно батько дівчинки Максим Чернявський хотів позбавити її батьківських прав.

"Навіть найбільші бандити іноді вміють бути ніжними ❤️З Днем Мами !
І не важливо, в якій країні його святкують в Мами свято кожен день ! Вітаю 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
А познайомте мене зі своїми малюками в коментарях ! Ось це мої два з трьох. Аліна - 14 років, дуже серйозна і супер стильна, Гектор - 2 роки, дуже пустун і Монічка - 7 років, сама ніжність ! А у вас ?", - поділилася радістю Сєдокова. Фолловери взялися коментувати: "Аня ти найкраща і найгарніша мама💕 шкода що Моніку не можемо побачити з вашого сторіс хоча б😭", "Вітаю Вас, з Днем Мами❤️
Всім Вашим діткам щастя 🌹", "Гектор умнічка!!! Чоловіком стає!!!", "З Днем Мами Вас!💐 Нехай Ваші дітки частіше будуть з вами! 😉", "😂😂😂❤️❤️❤️ Обожнюю вас", "😍як це мило".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.