Телеканал Fox запускає сериал "Беверлі-Хіллз 90210". Прем'єра запланована на 7 серпня 2019. Глядачів чекає шість епізодів.

У перезапуску ми побачимо вже знайомих нам зірок Джейсона Прістлі, який в оригінальному серіалі зіграв Брендона Уолша, Шеннен Доерті - сестра Брендона, а також Дженні Гарт (Келлі Тейлор), Іан Зірінг (Стів Сандерс), Габріель Картерис (Андреа Цукерман), Брайан Остін Грін (Девід Сільвер) і Торі Спелінг, яка виконала роль Донни Мартін.

У новому сезоні ми дізнаємося, як будуть розвиватися відносини між друзями і коханцями, які зустрінуться через довгих 18 років. З огляду на те, що шанувальники з криками чекають бажаного продовження, продюсери зглянулися і виклали перший тізер до серіалу. Радісна реакція фанатів просто вийшла за краї.

У відео ми бачимо Дженні Гарт, Яну Зірінг, Брайана Остіна Гріна, Торі Спеллінг, Джейсон Прістлі, Шеннен Доерті і Картерис. Кожен з них займається своїми справами, і раптом чує головну мелодію "Беверлі-Хіллз"дивних джерел: будильник, фен, краплі кави, гавкіт собаки... І герої знову зберуться разом, щоб почати звідти, де закінчили 18 років тому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях до відео шанувальники висловлюють свою ражостьи захоплення таким ласим шматочком:
"Класно! Хто чекав цього 19 років? Це вірно, я", "Моє серце скаче за Шеннон і плаче за Люком. Всі в один момент", "Боже, як дивно, коли не вистачає тієї посмішки Люка, яку він завжди демоснтрировал. Я не можу чекати, я радий їх повернення", "Важко буде дивитися без Люка Перрі", "Не можу чекати! Мені так сумно, що я не побачу Ділана, але я так рада, що вони вирішили повернути Бренду назад".

"Беверлі Хіллс 90210" виходив на екрани з 4 жовтня 1990 року по 17 травня 2000 року. Всього зняли 293 епізоду.

Основний склад серіалу неодноразово змінювався протягом 10 років показу. Гарт, Спеллінг, Зірінг і Грін були єдиними акторами, які знімалися у всіх сезонах.

Нагадаємо, спливла правда останніх хвилин життя зірки "Беверлі-Хіллз" Люка Перрі.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа HBO випустив серіал про Чорнобиль.

Також портал Знай.uа писав, що мати відомої американської співачки Брітні Спірс Лінн вирішила звернутися до суду, щоб з'ясувати справжню причину утримання доньки у психлікарні.