Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила дуже трепетне фото молодшої доньки Євдокії, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артистка одягла малечу для походу в дитячий садок в довгу біло-червону вишиванку, світлі штани і масивний бантик, а от взуття маленька модниця вирішила вибрати собі сама.

"Не забудьте одягнути вишиванку. ☀️☀️☀️ Зі святом Вас!!! Євдокія зібралася в садочок . Образ не ідеальний , але зручний.- Від червоних туфельок відмовилася , попросила кросівки не за кольором. А ви даєте можливість дітям самостійно обирати одяг?", - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Милість😍♥️", "Красунечка", "Красуня!", "Красуня😍 так я теж даю вибір донечці.", "Може спідниця була би краще, але якщо дитині так подобається 🤗", "І наша теж в кросах і вишиваному платті) принцеси нині вже інші😎".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.