Євробачення в Ізраїлі набирає обертів - вже сьогодні, 16 травня, відбудеться другий півфінал конкурсу, в якому буде визначена друга десятка фіналістів. Як розповів "Знай.uа" відомий український звукорежисер та продюсер Володимир Бебешко, перший півфінал Євробачення 2019, що пройшов 14 травня, показав сильні голоси.

"Я подивився перший півфінал. І дуже задоволений тим, що там, нарешті, з'явилися вокалісти - виявляється на Євробаченні треба співати, а не тільки виїжджати і працювати в стилі клоунада-буфонада, як деякі думають. Вокал ще цінується! І пісні там хороші прозвучали: і сучасні, і традиційні", - зазначив Бебешко.

Володимир Бебешко

На його думку, в цьому році конкурсанти добре підготовлені.

"Перший півфінал не слабкий точно. Там дуже добре підготовлені люди. Я скажу вам, що єдина, хто змогла з ними боротися - це MARUV", - впевнений продюсер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

MARUV перемогла в українському відборі на Євробачення 2019

Бебешко додав, що співачка змогла б яскраво представити країну на конкурсі.

"Вона своїм епатажем виділилася б. Шкода, що не поїхала. Вона прийняла б на себе увагу", - зазначив він.

На питання, хто з українських артистів зміг би повторити подвиг Руслани і Джамали - поїхати на Євробачення і привезти перемогу, Бебешко дав однозначну відповідь: "Ніхто! Тому що зараз рівень політехнічного інституту 5 курсу. Це все - художня самодіяльність. Не підготовлені люди - вони б там обпісялися на Євробаченні від страху. Немає нікого! З "стареньких" всі вже відспівали: Тіна Кароль та інші. Потужних вокалів немає, молоді не підросли ще".

Нагадаємо, раніше свою думку про конкурс "Знай.uа" висловив ведучий і шоумен Ігор Кондратюк. Він вважає, що перший півфінал конкурсу був слабким.

Також спогадами про участь в Євробаченні поділився "Знай.uа" співак MELOVIN.

А менеджер Андрія Данилко розповів про те, як Вєрку Сердючку зустріли в Тель-Авіві на Євробаченні 2019.