Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне селфі з татом і мамою, зізнавшись у любові найближчим людям, і привітавши батька з днем народження. Варто нагадати, що артистка у всю готується до весілля з подюсерм Потапом, яке відбудеться вже 23 травня, а на всіх кадрах виглядає дуже щасливою і життєрадісною.

"Пап, ми тебе з мамою дуже любимо ❤️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Копія Ентоні Хопкінса)", "зворушливо 💔", "Перше нормальне фото за пару років. А то одні дупи, і цицьки...😕", "Здоров'я вашим батькам", "Красиві❤️❤️❤️", "Супер, здоров'я батькам, ви класні!!!👍", "Їм здоров'я і довгих років життя💜💜".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.