Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася дуже незвичайним образом, привітавши українців з Днем вишиванки 16 травня. Так, дівчинка приміряла чорне коротке плаття від відомого українського дизайнера, оздоблене яскравими неоновими елементами і квіточками.

"Дякую за дуже гарну вишиванку прекрасною @yu_magdych ❤️❤️❤️", - лаконічно підписала Полякова-молодша. Фолловери взялися коментувати побачене: "Красунечка", "Мілашка прям вся в маму😍😍😍😍", "Тобі так пасує ця вишиванка!😍😍😍", "Красоточка❤️❤️❤️❤️❤️", "Дуже красиво", "Машенька! Дуже Гарне Плаття Вишиванка! 😘😘😘", "Дуже сильно схожа на маму!)❤️😍🥀".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.