Популярний український музикант MONATIK випустив свій третій сольний студійний альбом під назвою "LOVE IT ритм". Презентація відбулася одночасно на всіх цифрових майданчиках напередодні масштабного Stadium Show.

Грандіозне шоу відбудеться на НСК "Олімпійський" 1 червня. Відомо, що після виходу попереднього альбому артист безперервно працював над створенням нового матеріалу.

Альбом "LOVE IT ритм" складається з 20 треків і INTRO і OUTRO частини. У складі лонгплея "LOVE IT ритм" є кілька анонсованих раніше бенгеров, чотири дуету з артистками, які являють собою зріз сучасного українського шоу-бізнесу: класицизм, поп-музика, хіп-хоп.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Занурившись на 1 годину 5 хвилин у світ музики MONATIK ми проживаємо справжній катарсис, йдемо від повсякденної рутини. Це не просто номерний реліз артиста. Це важливий етап, що визначає розвиток поп-музики на найближчий час, і, безумовно, найважливіший щабель у розвитку MONATIK", - повідомляє прес-служба артиста.

Нагадаємо, Монатік показав улюблену дружину.

Як повідомляв Знай. ua, Monatik і Катерина Кухар влаштували на сцені пікантне видовище.

Знай. ua писав, що Monatik вперше заговорив про стосунки Тіни Кароль і Дана Балана.