Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість виставила трепетне спільне фото з коханим чоловіком Каньє Вестом, привітавши найголовнішого чоловіка з річницею. Так, закохана парочка позувала у весільних вбраннях, а Кім написала неймовірно теплі слова.

"5 спільних років і 4 дитини, ну що може бути краще! (Скоро річниця)", - лаконічно підписала Кардашьян. Варто нагадати, що стосунки Кім і Каньє починалися із дружби ще в далекому 2004 році, а ось на перше побачення вони вирушили лише в квітні 2012 року. Подружжя зіграли розкішне весілля 24 травня 2014 року, після народження першої доньки Норт. Зараз парочка - щасливі батьки чотирьох дітей: Норт, Сейнта, Чикаго і новонародженого малюка, чиє ім'я поки залишається в таємниці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.