Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою на райські Мальдіви разом з коханцем-інкогніто, якого ніхто так і не бачив. Так, артистка обзавелася на відпочинку ще й подружкою, виклавши спільне фото в купальнику і навіщось презентувавши їй замок з піску на день народження.

"«Все наше життя-це Бал лицемірства..» @alla_orfey", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Висохлі, тонкі ноги палиці, типові при алкоголізмі,", "Навіщо взагалі одягати сукню, адже її зовсім не видно. Жінка забула, скільки їй років.", "А подруга нова яка опухла😱", "А чому нема диких танців ? А я так чекала вчора після вашої пиятики ....", "Опухла кошмар😆😆😆!!! Мальдіви - ЗАПІЙ!!!!! Що в Москві бухати не можна???", "А ти на цьому балу лицемірна відьма !!!!!".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артитска обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.