Російська співачка Наташа Корольова опублікувала нове відео на пляжі. На цей раз в довгому червоному платті. Саме вбрання співачки і її фізична форма викликали неоднозначну реакцію шанувальників.

Відповідний ролик з'явився в Instagram.

На відео Наташа Корольова йде в розкішному платті по білосніжному пляжі. Користувачі відзначили, що з віком 45-річній співачці стало важче рухатися.

"Відпочинок це круто, але пора додому!!! І я починаю активну підготовку до спец концерту, який відбудеться 31 травня! А тим часом ювелірний дизайнер приготувала мені прям королівський подарунок!!! Корону з ягід дорогоцінних!!! Дорогуща дуже! Цей ювелірний шедевр разом з колекцією ювелірних прикрас і новим альбомом я презентую на концерті", - розповіла Королева.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віддані фанати в коментарях почали вихваляти співачку і те, яка вона активна і красива. Однак крім цього вона також отримала порцію критики в свою адресу.

"Сукня клас!!!!А сама завжди прекрасна!!! Щастя!!!", "Красуня, гумору, як завжди на позитиві, розумниця", "Ох, коровушка!!)))", "Шикарна", "Люблю цю позитивну і красиву співачку. Шкода, що мало нових пісень і виступів. Наталочко, замовляйте для себе нові хитяры і вперед", - коментують фоловерів.

Нагадаємо, напівголі Тразан і Королева схвилювали океан брудними танцульками.

Як повідомляв Знай. ua, Королева перетворила життя Миколаєва в пекло задовго до знайомства з Тарзаном.

Знай. ua писав, що Королева насмішила фанатів новим відео.