Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує в стильному прикиді на вулиці.

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких рваних джинсах і білій футболці з цікавим принтом. На ногах в Олексія білосніжні кросівки, а на голові яскрава червона кепка, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги. А деякі навіть припустили, що артист вирішив схуднути до весілля з Настею Каменських, яка за інформацією ЗМІ, відбудеться вже в цьому місяці.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко залишив кілька рядків з пісні. "Що нас чекає? І куди веде дорога? Від Бога чи до Бога? #mozgi", - написав він. Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фолловери засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"До весілля з Каменських", "До весілля", "Так схуд", "Що нас чекає? І хто про це знає?", "Головне – щоб з Богом! Будьте щасливі!", "Дуже добре виглядаєте", "Красивий", "У мене сьогодні вранці настрій більше "братішка-бармен налий трохи текіли", "Виглядаєте відмінно! І борода пасує", "Потап, круто виглядаєш. Але блін, поголи бороду, вона тебе старить. А так все круто", "Футболка шик", "Дуже хороше питання, Олексій", "Відмінно виглядаєте", "Круто схуд", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.