Співачка Настя Каменських, яка у всіх на слуху через весілля, порадувала фанатів новим знімком в Instagram.

Каменських привітала батька з 80-річчям.

Каменських
Каменських

"Тату, ми тебе з мамою дуже любимо", – говорить підпис під знімком

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фанати були здивовані через інше. Фолловери активно стали писати Каменських про те, що її батько схожий на голлівудського актора.

"Твій тато – Ентоні Хопкінс?", "Копія Хопкінса", "Ого! Як на Ентоні Хопкінса схожий", – писали фанати.

Варто нагадати, що Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фото на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яким вбила на повал фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в сліпучо-білому костюмі з таким же білим топом, який злегка оголив зону декольте. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий природний макіяж. Артистка відображена сидячи на білому стільці з ноутбуком на колінах, вона з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. У підписі до цієї фотографії Настя Каменських розповіла про свої плани на літо.

"Кожного дня – це натхнення і мотивація для нових досягнень, згодні? А якщо скласти докладний план, то діяти буде легше. Я ось склала свій ob-do список зі своїми челленджами, які #обіцяюзаліто виконати

Нагадаємо, Каменських розповіла, кого точно не запросить на весілля

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Напівголій Каменських зробили "гаряче"

Також "Знай.ua" писав про те, що Каменських захопила новим відео перед весіллям з Потапом