Відома українська співачка MARUV, яка відмовилася виступати за Україну на Євробаченні, не показує ніякого хвилювання з приводу своєї відмови.

Тим часом, поки у світі обговорюють результат першого півфіналу пісенного конкурсу, який проходить в Тель-Авіві, скандальна українська співачка часу не втрачає, і продовжує влаштовувати свої "концерти".

Так, нещодавно MARUV похвалилася, що вирушила з виступом в Монако.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У розділі сторіз на своїй instagram-сторінці співачка опублікувала цілу серію різних фото і відео, які почала знімати ще на борту літака. Приземлившись і ледве встигнувши прибути до свого готелю, співачка звернулася до шанувальників:

"Сьогодні гастролі дорого-багато, я приїхала в Монако. Займатимуся жорстким постінгом – назло ворогам, на радість мамі", — з гумором повідомила співачка.

Нагадаємо, Євробачення 2019: хто виступає у фіналі — всі учасники.

Як повідомляв Знай.uа Регіна Тодоренко приголомшила мережу новиною про затримку: знову вагітна.

Знай.uа писав, чоловік Тодоренко Топалов оголосив справжню війну: відступати вже не можна.