Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя і особистими істориями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила здивувати фанів інтимним зізнанням.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Цибульська виклала фото, яке забезпечила досить цікавим підписом:
"Наснилося під ранок, що цілуюся в море півоній. Цілий день чекаю, коли збудеться. Кажуть, сни з четверга на п'ятницю матеріалізуються. А що тобі сьогодні приснилося?".

В коментарях шанувальники виконавиці різнобарвно реагують на такі заяви:
"Нічого, тому що спала, як убита після трьох днів зйомок", "Оля, ви сонечко", "У морі півоній: краса по-Цыбульски", "Те, що в морі півоній дуже добре, але найголовніше з ким цілуєтеся? Розповісте нам по секрету", "Мені сьогодні вночі приснилося, що у мене з носа виліз павук. Господи, не дай бог щоб справдився", "Дуже гарний поцілунок", "Квіти - це новини, а ось цілуватися уві сні - це до смутку. Але не для всіх, у кожного роду своє тлумачення", "Фотографія називається "Тьху", "Не виходьте помадою за контур губ", "Мені наснилося, що я дівчина Бреда Пітта", "По Фрейду, що сниться, то в свідомості! Так що хочете цілуватися і любите півонії!".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, помітні наліпки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також портал Знай.ua писав, що Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.