Популярна українська співачка Настя Каменських днями зворушила фанатів трепетним сімейним знімком, а тепер склала список планів на майбутнє літо. Відповідний пост з'явився в Instagram співачки.

Вокалістка розповіла про те, що точно хоче зробити в найближчі кілька місяців. Так, хоча б кілька днів на місяць дівчина планує приділяти сім'ї.

Крім того, щоб більше відпочивати і навіть у щільному робочому графіку знаходити час для себе, Настя планує побувати на концерті одного з улюблених виконавців, кататися на велосипеді і зайнятися йогою. У новому челленджері знайшлося місце навіть для кар'єрних планів. Каменських твердо вирішила записати ще один хіт іноземною мовою, який зможе підкорити слухачів.

Настя пообіцяла ділитися з шанувальниками своїми досягненнями і запропонувала фоловерам також взяти участь у челенджі і написати список планів на майбутнє літо.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники відзначили, як чарівно виглядає артистка і підтримали її в такій прекрасній ініціативи.

"від це Твій найкращий спосіб, повір мені на слово...! Чудова!", "Біле дуже до обличчя і фігури", "НАСТЯ, ТИ ІДЕАЛ ДЛЯ НАСЛІДУВАННЯ МІЛЬЙОНІВ! УДАЧІ ТОБІ ДОРОГА!", "Н.До сексі леді 👍🏻😘😘😘", "Ти дуже гарна😍😍", "Настя ти шикарна дівчина 🔥🔥🔥", "Дуже красива 👍💋👄😘❤❤", - захоплюються фанати.

Нагадаємо, напівголої Каменських зробили "гаряче".

Як повідомляв Знай. ua, Каменських вперше показала батька і змусила мережа здригнутися.

Знай. ua писав, що Каменських розповіла про плани після весілля з Потапом.