Відомий гурт Руки'в Брюки презентував кліп на пісню "Я вигадав світ". Це сингл з нового повністю україномовного альбому, реліз якого очікується восени.

Місяць тому головні рокенрольники Києва відзначили 10-ліття гурту “Руки’В Брюки“! В честь цього відшумів концерт у стилі rock’n’roll, який продемонстрував справжній драйв та нестримність.

Перший вихід на сцену, як "Руки’В Брюки" відбувся 10 років тому, у ДК "Росток" на 3-му фестивалі "Украбілі Вибух". З тих пір відбулось так багато всього: п’ять альбомів та шостий на підході, тури в Європу, різноманітні фестивалі, відео-кліпи, радіопрограми та телешоу.

За словами самих рокенрольників, концерти на честь їхнього дня народження – це завжди весело. На 10-ліття вони підтримали цю традицію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
Ідея кліпу полягає в тому, щоб показати реальних людей, які створили світ навколо себе, займаючись незвичайним справою. Ці люди не тільки вибрали справу, відмінну від своєї профільної освіти, що досить типово для нашої країни, але і зайнялися тим, про що зазвичай говорять: "Та кому це потрібно, хіба цим заробиш?"

У кліпі показано дуже щасливих людей, які живуть у своє задоволення. Кожен з них був знятий на його робочому місці, де навіть стіни просякнуті духом майстра.

Це люди вузького профілю: якщо хтось займається одягом, то чисто вінтажний, якщо набиває татухи, то тільки за власними ескізами, якщо закрійник - тільки спеціалізованих і дуже зручних жилетів, сумок тощо.

Такі люди своєю справою і щастям роблять світ навколо кращим. Це дуже підходить до такої ліричної пісні в дусі раннього соулу.

Нагадаємо, нафарбований Тілль Ліндеманн показав, як займатися любов'ю з радіоприймачем.

Як повідомляв Знай.ua, довгоочікуваний альбом Rammstein злили в мережу за два дні до релізу.

Також портал Знай.ua писав, що Шнуров йде зі сцени: "Ленінград" їде у прощальний тур з новою коханкою скандального артиста.