Один з найпопулярніших український співак Сергій Бабкін раптово для своїх фанатів вирішив змінити імідж. Він перефарбував волосся і бороду.

Відповідне фото Бабкін розмістив в Instagram.

"Двері в літо", - таємничо коментує Бабкін.

Напередодні того, як 40-річний співак стане в четвертий раз батьком, він вирішив кардинально змінитися. Свій "платиновий блонд" він підкреслив темним тлом і кофтою.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Таке несподіване перевтілення сподобалося фанатам.

"Сергій Дедкин", "Король Півночі", "Бабкін-альбінос", - жартівливо коментують шанувальники.

Раніше повідомлялося, що відомий український музикант автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розвеселив і розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в яскравому образі, але при цьому підписав фото як-то сумно.

В кадрі Сергій Бабкін з'явився в жовтій спортивній кофті на блискавці і синіх шортах. При цьому на його ногах ще якісь незвичайні шкарпетки і рожеві кросівки. Також музикант озброївся відразу двома спортивними сумками – жовтий рюкзак висить на плечі, а чорна "барсетка" надіта через плече. На обличчі артиста модні окуляри-авіатори, Сергій з серозним виразом дивиться в камеру.

Нагадаємо, Сергій Бабкін наставив роги шанувальникам.

Як повідомляв Знай. ua, Бабкін серйозно травмувався на сцені.

Знай. ua писав, що Сергій Бабкін додав яскравих фарб в дощовий Instagram.